Πληροφορίες Οργάνωσης

  Η πανδημία γίνεται αιτία να ματαιωθεί για φέτος το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ KAVALA OPEN 2020 που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Καβάλα, και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες ματαιώνεται και μετατίθεται για τον Ιούνιο του 2021!
   
  Σάββατο 26 Ιουνίου
  OrientalBollywoodShow dance, Zumba, ΜπαλέτοAcrobaticLyricalΣύγχρονο, Modern-JazzHip-Hop, Break-Dance (Kατηγορίες Teams, Solo, Duo, Trio σε όλες τις ηλικίες)
   
  Κυριακή 27 Ιουνίου
  All Ladies Latin Παγκόσμιο Κύπελλο (Show, Strictly, Debut), Solo Latin Παγκόσμιο Κύπελλο(Solo One Dance, Show Solo & Duet), Standard Latin Παγκόσμιο Κύπελλο: PRO/AM - Seniors - Adult - Under 21 - Youth - Junior - Juvenile (Open, Basic, 4 Dance,3 Dance, 1 dance),Tango, Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba.
   

  Γενική είσοδος και Τιμή συμμετοχής:

  Γενική είσοδος στο γήπεδο τιμή εισιτηρίου για μία ημέρα - 15 ευρώ. Για δύο ημέρες (Full Pass) είναι 25 ευρώ.
  Για τους συμμετέχοντες που χορεύουν μόνο μία ημέρα, για την δεύτερη μέρα είσοδο είναι ελεύθερη.
  Τιμή συμμετοχής στις κατηγορίες των ζευγαριών είναι 30 ευρώ το ζευγάρι και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 20 ευρώ το ζευγάρι.*
  Τιμή συμμετοχής στους άλλους διαγωνισμούς σε μια κατηγορία κατά άτομο είναι 15 ευρώ και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 5 ευρώ κατά άτομο.
  *Για συμμετέχοντες που χορεύουν στις κατηγορίες ζευγαριών και συμμετέχουν και σε ομάδες / solo είναι επιπλέον 5 ευρω για κάθε κατηγορία.
  *Για τους δασκάλους (Pro) στις κατηγορίες Pro/Am η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ (αν δεν ειναι η πρωτη κατηγορία, η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ) ανεξάρτητα από τον αριθμό των κατηγοριών με έναν μαθητή, ενω για τον μαθητη (Am) η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ για μια μόνο κατηγορία (αν δεν ειναι η πρωτη κατηγορία, η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ), και για κάθε πρόσθετη κατηγορία, θα χρειαστεί να πληρώνει συν 10 ευρώ.

  Προσοχή:

  Ολες τις συμμετέχουσες σχολές που θα διαγωνιστούν και τις δύο ημέρες, επειδή οι συμμετοχές στο διαγωνισμό είναι πολλές τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα και η διαθεσιμότητα των δωματίων στα ξενοδοχεία της πόλης μας είναι περιορισμένη παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε εγκαίρως για την κράτηση δωματίων με δική σας πρωτοβουλία.

  Δηλώσεις συμμετοχής έως και 16 Ιουνίου.