Πληροφορίες Οργάνωσης

Στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στην πόλη της Καβάλας και στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας. 
 
Σάββατο 29 Ιουνίου
WDSF International Open Latin, WDSF Open Standard, WDSF Under 21 Open Latin, WDSF Youth Open LA & ST, Junior Open I & II LA & ST, Open Seniors LA & ST, Open and Basic Junior - Juvenile LA & ST, One dance and Three Dance LA & ST, Tango, Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba.
 
Κυριακή 30 Ιουνίου
All Ladies Latin Βαλκανικό πρωτάθλημα, Oriental, Bollywood, Hip-Hop, Break-Dance, Σύγχρονο, Modern-Jazz, Show dance.
 

Γενική είσοδος και Τιμή συμμετοχής:

Γενική είσοδος στο γήπεδο τιμή εισιτηρίου για μία ημέρα - 15 ευρώ. Για δύο ημέρες (Full Pass) είναι 25 ευρώ.
Για τους συμμετέχοντες που χορεύουν μόνο μία ημέρα, για την δεύτερη μέρα είσοδο είναι ελεύθερη.
Τιμή συμμετοχής στο WDSF International Open Latin είναι 50 ευρώ το ζευγάρι και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 20 ευρώ το ζευγάρι.
Τιμή συμμετοχής στους WDSF Open κατηγορίες είναι 40 ευρώ το ζευγάρι και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 20 ευρώ το ζευγάρι.*
Τιμή συμμετοχής στους διαγωνισμούς που δεν ανήκουν στη κατηγορία WDSF είναι 30 ευρώ το ζευγάρι και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 20 ευρώ το ζευγάρι.
Τιμή συμμετοχής στους άλλους διαγωνισμούς σε μια κατηγορία κατά άτομο είναι 15 ευρώ και τιμή συμμετοχής σε περισσότερες από δυο κατηγορίες είναι έξτρα 5 ευρώ κατά άτομο (ανεξαρτήτως αριθμού κατηγοριών).
*Για συμμετέχοντες που χορεύουν στις κατηγορίες ζευγαριών και συμμετέχουν και σε ομάδες είναι επιπλέον 5 ευρω για κάθε ομαδική κατηγορία.
*Τα ζευγάρια στις κατηγορίες WDSF Youthπου θα συμμετέχουν και σε κατηγορίες WDSF Adults είναι δωρεάν.

Προσοχή:

Ολες τις συμμετέχουσες σχολές που θα διαγωνιστούν και τις δύο ημέρες, επειδή οι συμμετοχές στο διαγωνισμό είναι πολλές τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα και η διαθεσιμότητα των δωματίων στα ξενοδοχεία της πόλης μας είναι περιορισμένη παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε εγκαίρως για την κράτηση δωματίων είτε με δική σας πρωτοβουλία είτε μέσω των διοργανωτών του "Kavala Open"

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 20 Ιουνίου. 
 
Εκτύπωση