Πληροφορίες Οργάνωσης

Στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στην πόλη της Καβάλας και στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας. 
 
Σάββατο 29 Ιουνίου
WDSF International Open Latin, WDSF Open Standard, WDSF Under 21 Open Latin, WDSF Youth Open LA & ST, Junior Open I & II LA & ST, Open Seniors LA & ST, Open and Basic Junior - Juvenile LA & ST, One dance and Three Dance LA & ST, Tango, Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba.
 
Κυριακή 30 Ιουνίου
All Ladies Latin Βαλκανικό πρωτάθλημα, Oriental, Bollywood, Hip-Hop, Break-Dance, Σύγχρονο, Modern-Jazz, Show dance.
 

Γενική είσοδος και Τιμή συμμετοχής:

Γενική είσοδος στο γήπεδο τιμή εισιτηρίου για μία ημέρα - 15 ευρώ. Για δύο ημέρες (Full Pass) είναι 25 ευρώ.
Για τους συμμετέχοντες που χορεύουν μόνο μία ημέρα, για την δεύτερη μέρα είσοδο είναι ελεύθερη.
Τιμή συμμετοχής στους WDSF κατηγορίες είναι 50 ευρώ το ζευγάρι και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 20 ευρώ το ζευγάρι.*
Τιμή συμμετοχής στους διαγωνισμούς που δεν ανήκουν στη κατηγορία WDSF είναι 30 ευρώ το ζευγάρι και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 20 ευρώ το ζευγάρι.
Τιμή συμμετοχής στους άλλους διαγωνισμούς σε μια κατηγορία κατά άτομο είναι 15 ευρώ και τιμή συμμετοχής για κάθε επιπλέον κατηγορία είναι έξτρα 5 ευρώ κατά άτομο.
*Για συμμετέχοντες που χορεύουν στις κατηγορίες ζευγαριών και συμμετέχουν και σε ομάδες / solo είναι επιπλέον 5 ευρω για κάθε κατηγορία.
*Για τα ζευγάρια που χορεύουν και στις δύο κατηγορίες (δηλαδή σε WDSF κατηγορίες και σε μη WDSF κατηγορίες) η αμοιβή συμμετοχης κοστίζει 50 ευρώ και για κάθε εξτρά κατηγορία που θα συμμετεχει, το κάθε ζευγάρι θα χρειαστεί να πληρώσει 20 ευρώ επιπλέον.
*Για τους δασκάλους (Pro) στις κατηγορίες Pro/Am η αμοιβή συμμετοχής κοστίζει 15 ευρώ (αν δεν ειναι η πρωτη κατηγορία, η αμοιβή συμμετοχής κοστίζει 10 ευρώ) ανεξάρτητα από τον αριθμό των κατηγοριών με έναν μαθητή, ενω για τον μαθητη (Am) η αμοιβή συμμετοχής είναι 15 ευρώ για μια μόνο κατηγορία (αν δεν ειναι η πρωτη κατηγορία, η αμοιβή συμμετοχής κοστίζει 10 ευρώ), και για κάθε πρόσθετη κατηγορία, θα χρειαστεί να πληρώνει συν 10 ευρώ.

Προσοχή:

Ολες τις συμμετέχουσες σχολές που θα διαγωνιστούν και τις δύο ημέρες, επειδή οι συμμετοχές στο διαγωνισμό είναι πολλές τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα και η διαθεσιμότητα των δωματίων στα ξενοδοχεία της πόλης μας είναι περιορισμένη παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε εγκαίρως για την κράτηση δωματίων με δική σας πρωτοβουλία.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 23 Ιουνίου.