Πληροφορίες για το ταξίδι

στο διεθνές φεστιβάλ χορού KAVALA OPEN

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας βρίσκεται στην Καβάλα, περίπου 2 χλμ. από το κέντρο της Καβάλας. Ο χώρος του γηπέδου ανακαινίστηκε πρόσφατα, διαθέτει άριστο κλιματισμό, ανανεωμένο παρκέ, άνετα αποδυτηρία και wc. Εκτός γηπέδου υπάρχει μεγάλος χώρος δωρεάν πάρκινγκ και δίπλα από το γήπεδο υπαρχουν επιχειρήσεις με καφέ, fast food, ζαχαροπλαστεία κλπ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

H Καβάλα γεωγραφικά βρίσκεται στην Ανατολική Μακεδονία. Η πόλη της Καβάλας είναι η δεύτερη μεγάλη πόλη της Μακεδονίας. Απέχει 680 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 165 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι διοργανωτές του «KAVALA OPEN» σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία της πόλης, σας προσφέρουν για τις ημέρες του διαγωνισμού ειδικά διαμορφωμένες τιμές.

H Καβάλα γεωγραφικά βρίσκεται στην Ανατολική Μακεδονία. Η πόλη της Καβάλας είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Σύμβολο και είναι η δεύτερη μεγάλη πόλη της Μακεδονίας. Απέχει 680 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 165 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

Η πόλη εξυπηρετείται εκτός του Νομού Καβάλας με τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Συνδέεται καθημερινά με τακτά δρομολόγια με όλες τις πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.. Όσο για αυτούς που επιλέγουν τη γρήγορη μετακίνηση, η Καβάλα διαθέτει αεροδρόμιο κοντά στη Χρυσούπολη, και απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη ενώ για αυτούς που θα φτάσουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή της Αλεξανδρούπολης, μέσω της Εγνατίας Οδού θα βρίσκονται σε περίπου δύο ώρες στην γραφική Καβάλα.
Στο αεροδρόμιο, υπάρχουν αρκετά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων οπότε μπορείτε να επωφεληθείτε και να νοικιάσετε από εκεί. Επίσης κοντά στο αεροδρόμιο βρίσκεται το λιμάνι της Κεραμωτής όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με ferry boat στη Θάσο. Σε 35 λεπτά θα φτάσετε στο Λιμένα τη πρωτεύουσα του νησιού και σε περίπου 1 ωρα μπορείτε να κάνετε το γύρο του νησιού και να απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες και τα τοπικά εδέσματα του νησιού.

Η πόλη της Καβάλας διαθέτει πολλά αξιοθέατα όπως ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων και το αρχαίο Θέατρο σε απόσταση μόλις 15 χιλιομέτρων. Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το ιστορικό Φρούριο και ο επισκέφτης μπορει να απολαύσει μια μοναδική θέα πίνοντας το καφέ ή το αναψυκτικό του. Διαθέτει πολυάριθμες οργανωμένες παραλίες, σε μικρή απόσταση και μόλις 10 με 15 χιλιόμετρα από τη πόλη.

Οι διοργανωτές του «KAVALA OPEN» σε συνεργασία με τα  ξενοδοχεία της πόλης, σας προσφέρουν για τις ημέρες του διαγωνισμού  ειδικά διαμορφωμένες τιμές.

0:00
0:00